- Podstawowe ciasto nale¶nikowe
- Deser z rabarbarem i kruszonk±
- Koktajl jab³kowy
- Kurze skrzyde³ka z miodem i czosnkiem
- Deser z rabarbarem
- Napój ró¿any
- Cukinia z pomidorami i bazyli±
- Ciastka owsiane
- Gruszki w kremie waniliowym
- Knedle z mro¿onymi ¶liwkami lub truskawkami
- Zupa pomidorowa
- Pomidory z papryk± po w³osku
- Brzoskwinowe oczko
- Bitki panierowane z wariacjami
- Ma¶lane bu³eczki bez mas³a
- Tarta jab³kowa II
- Pomidorki sauté
- Surówka z kapusty pekiñskiej
- Pasta z kurczaka
- Guacamole
- Deser z kaszy jaglanej
- Szpinak zapiekany z serem
- Ry¿ z truskawkami
- Pierogi kresowe
- Sok pomidorowo-jab³kowy
- S³one patyczki
- Placki z cukinii
- Krem z kalafiora
- Makaron z sosem bez gotowania
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Placek gruszkowy
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Sok jagodowy
- Zupa cytrynowa
- Kruche ciasteczka
- Ciasto dro¿d¿owe Basi, mojej te¶ciowej
- Gnocchi dyniowe
- Cynamonowe gwiazdki z lukrem
- Zupa ry¿owa z pietruszk±
- Zupa z soczewicy do termosu
- Chrupi±ce ciasto z rabarbarem
- Zupa owocowa
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Jajka z szynk± w majonezie
- Domowe pesto uproszczone
- Kartoflanka przecierana
- Knedle ze ¶liwkami
- Nale¶niki z miêsem
- Kompot ze ¶liwek
- Pieczone jab³ka
- Bak³a¿any z mozzarell± i parmezanem
- Pierogi z serem po w³osku (tortellini)
- Spaghetti z bobem
- Racuchy dro¿d¿owe
- Amerykañska szarlotka
- Sa³atka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Halibut pod parmezanem
- Indyk w galarecie
- Ryba w sosie warzywnym