- Pasta z łososia
- Knedle ze śliwkami
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Zapiekanka z pomidorami
- Ciasto jogurtowe
- Cynamonowe gwiazdki z lukrem
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Suszone pomidory
- Galaretki
- Zupa jabłkowa z curry
- Korż - placek kresowy
- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Ryba po azjatycku
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Placuszki z twarogu
- Pieczeń cielęca
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Zapiekanka turecka z miodem
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Kotlety gryczane
- Rizotto z tuńczykiem
- Spaghetti z bobem
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Legumina śliwkowa
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Cytrynowe masło
- Wołowina w sosie
- Bitki panierowane z wariacjami
- Kopytka
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Duszona ryba z warzywami
- Chłodnik
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Kurze zawiniątka
- Bezy (bez mleka)
- Jabłka w cieście
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Bananowe frytki
- Powidła śliwkowe
- Sałatka z arbuza i fety
- Mięso duszone po turecku
- Batoniki orkiszowe
- Lody bananowo - czekoladowe
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Omlet grzybek z kozim serem
- Koktajl owocowy na lodach
- Pyszna pasta z tofu
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Zupa krem z cukinii
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Drób z jabłkami
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Pierogi z soczewicą