- Pasztet drobiowo-cielêcy
- Zupa pomidorowa z kasz± jaglan±
- Pyzy
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Sok jab³kowy
- Paszteciki z tuñczykiem
- Sa³atka owocowa w pomarañczy
- Surówka z mieszanych warzyw
- Zielona zupa
- Rulonik z szynki
- Kurczak z warzywami
- Bak³a¿any z mozzarell± i parmezanem
- Lody (bez mleka)
- Tort budyniowy cioci Halinki
- Szasz³yki z bak³a¿anem i papryk±
- Panierowane paluszki rybne
- Krupnik z kaszy jêczmiennej
- Drób lub wo³owina z zielonym groszkiem w str±czkach
- Kruche ciasteczka
- Kosmiczne pojazdy
- Ciastka owsiane
- Biszkopt z surowymi owocami
- Barszcz postny
- Pizza rozmaito¶ci
- Grzanki z pieczon± fet±
- Baba wielkanocna z szafranem
- Bak³a¿any zapiekane
- Brzoskwinowe oczko
- Murzynek Ja¶
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, miêsa i cebuli (bez glutenu)
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Grecka zapiekanka warzywna
- Jab³ka w cie¶cie
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- S³odka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Sa³atka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Makaron zapiekany z jab³kami
- Kurczak z curry
- Ró¿no¶ci pod beszamelem
- Ciasto bananowe
- Sos prowansalski aioli
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Spatzle
- Je¿
- Farsz miêsny (bez jajek)
- Ciasto z dyni±
- Podp³omyki kukurydziano-ry¿owe
- Omlet po hiszpañsku (tortilla)
- Pieczeñ barania po angielsku
- Szarlotka
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Panierowana feta z wiosenn± sals±
- Zupa wi¶niowa (¶liwkowa)
- Sa³atka z m³odych buraków i malin
- Ry¿owa szarlotka
- Dro¿d¿ówki z jagodami lub porzeczkami
- Krem z cukinii
- Kurczak w migda³ach
- Kluski serowe z rodzynkami
- Mus z kaszy manny