- Zupa krem ze szparagów
- Ciasto z jagodami kruche
- Zupa z jab³ek na s³ono
- Chleb (bez glutenu)
- Rulonik z serem
- Ptysie na s³ono z farszem beszamelowym
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Panierowane serki ple¶niowe
- Cielêcina ze szpinakiem i broku³ami
- Pascha
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Ciasteczka kokosowe-ry¿owe (bezglutenowe)
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Tortilla hiszpañska
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- ¦liwkowy omlet
- Przecier z cukinii
- Zielona zupa
- Deser owocowy
- Zupa z dyni
- Bak³a¿any z nadzieniem bezmiêsnym
- Spaghetti z papryk±
- Przysmak jab³kowo - ry¿owy
- Ratatuja nicejska
- Sa³atka z zielon± soczewic±
- Rosó³ z kurczaka i wo³owiny
- Tarta z jab³kami
- Ciasto czekoladowe z orzechami
- Muffiny jagodowe
- Ptysie na s³ono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Surówka z ¿urawinami i kapust± pekiñsk±
- Mak z ³amañcami
- Sos jogurtowy
- Barszcz ukraiñski
- Surówka z dyni
- Miêso duszone po turecku
- Sok jab³kowy
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi ¶liwkami i migda³ami
- Bitki panierowane z wariacjami
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Kartoflana zapiekanka
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Potrawka z kurczaka ze ¶liwkami i miodem
- Jab³ko z sa³atk± ry¿ow±
- Owoce w czekoladzie
- Spaghetti z sosem pesto
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- £agodne chili
- Zupa z cukinii
- Cukinia z pomidorami
- S³odkie kaszotto
- Deser gruszkowy
- Pierniczki
- Sos ró¿owy
- Pierogi bia³oruskie (bezglutenowe)
- Koktajl malinowy
- Wo³owina z fasolk± szparagow±
- Deser jogurtowo-owocowy
- Sa³atka z truskawek i melona