Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 8. miesiąca
-
składnik: jagody
-
rodzaj potrawy: deser
- Szara pasta
- Babka drożdżowa III
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Deser owocowy
- Bakłażanowe kotlety
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Nektarynkowy krem
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Przecier owocowy
- Ziemniaki po włosku (zapiekanka)
- Pasta z awokado
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Omlet arabski
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Rurki z kremem pistacjowym
- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Ryż z truskawkami (bezglutenowy)
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Fasola z miodem i cytryną
- Naleśniki z mięsem
- Ciasto z jabłkami
- Brokuły zapiekane w sosie serowym
- Tarta z pianą owocową
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Kostka z kaszki manny
- Ciasto scrabble
- Placuszki drożdżowe
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Białe leczo
- Tzatziki
- Torcik z galaretką
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Placuszki cukiniowe
- Sałatka makaronowa
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Koktajl z owoców sezonowych
- Bakłażany duszone
- Szpinakowe pesto
- Krem z pogniecionych truskawek
- Kruche plastry cytrusów
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Bananowa manna
- Strudel z jabłkami
- Cukinia z wody
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Makaron z sosem dyniowym
- Owsiane chrupki
- Kolorowa jajecznica
- Żółta pasta
- Chrupiące babeczki
- Kotleciki z tuńczyka
- Czekoladowe chrupki
- Tartaletki z porami
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Warzywa z kuskusem (makaronem)