- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Omlet po polsku
- Ryżowa szarlotka
- Strucla mini
- Chłodnik
- Przecier z manną
- Placuszki serowe
- Spaghetti z papryką
- Sałatka z arbuza i fety
- Ogórki faszerowane
- Cukinia z mięsem mielonym
- Bułeczki serowe
- Sałatka z truskawek i melona
- Cukinia z pomidorami
- Gołąbki po grecku
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Koktajl owocowy na lodach
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Pierogi z owocami
- Placki z cukinii
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Włoska zupa jarzynowa
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Soja prawie po bretońsku
- Tarta z jabłkami
- Jabłko z sałatką ryżową
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Maślane bułeczki bez masła
- Gruszki w kremie waniliowym
- Sos prowansalski aioli
- Schab z rodzynkami
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Zupa krem z zielonego groszku
- Pieczone kartofle
- Kulki mięsne po szwedzku
- Placek z cukinii
- Potrawka z kurczaka
- Puree z truskawek i kiwi
- Naleśniki z mięsem
- Mazurek cytrynowy III
- Francuskie kiełbaski serowe
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Złocisty nektar
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Kurczak z czereśniami
- Koktajl z mango
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Schab pieczony po galicyjsku
- Knedelki z sandacza
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Ciasto z jagodami ucierane
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Szarlotka miękka
- Majowe ciasto z rabarbarem