- Korż - placek kresowy
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Zupa z kabaczków
- Chleb bezglutenowy
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Faszerowana cukinia
- Misie patysie - ciasto
- Zupa z zielonej sałaty
- Jajka marynowane w occie
- Pierś z kurczaka i kuskus z pomidorami
- Sajgonki (bez glutenu)
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Wołowina w sosie
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Pascha
- Ryba z porami i marchewką
- Placuszki z tuńczyka
- Smażona mozzarella
- Sałatka z cukini
- Kisiel z jabłkiem
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Lody z jogurtu
- Biszkopciki domowe
- Ryba w sosie koperkowym
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Kruszonka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Kotleciki z soji
- Zupa krem z pora
- Różowa kaszka
- Tort serowy wspaniały
- Szparagi w cieście
- Brokuły zapiekane w sosie serowym
- Mrożony jogurt jagodowy
- Ślimaki daktylowe
- Chleb (bez glutenu)
- Kisiel mleczno-owocowy
- Omlet z pomidorami i papryką
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Cukinia faszerowana serem
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Placek z zielonego groszku
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Zupa nic
- Pierogi kresowe
- Sola meuniere
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Koktajl z melona
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Sok jagodowy
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Kurczak z jabłkiem
- Terrine z białego sera
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Knedelki z sandacza
- Placki z cukinii
- Zupa pieczarkowa