- Puree z dyni
- Ryżowa szarlotka
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Budyń karmelowy
- Wołowina w sosie
- Krem z kalafiora
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Mrożone owoce na patyku
- Szparagi z jajkami mimoza
- Owsiane chrupki
- Włoska zupa jarzynowa
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Brzoskwiniowa pianka
- Tarta ze szpinakiem
- Tarta wiśniowa
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Eskalopek z pomidorem
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Jagodzianki
- Sorbet owocowy
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Ciasteczka owsiane z wiśniami
- Croque monsieur i croque madame
- Lane kluski (bez glutenu)
- Domowe pesto uproszczone
- Zupa z soczewicy do termosu
- Ziemniaki po duńsku
- Flaczki z kurczaka
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Zapiekanka bułgarska mięsno-warzywna
- Zupa z soczewicy
- Pierniczki
- Ciasto-legumina z owocami
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Zupa nic
- Amerykańska szarlotka
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Koktajl z melona
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Sałatka z bakłażanów
- Surówka z selera z owocami
- Szpinak zapiekany z serem
- Ryba po żydowsku
- Ciasto z owocami
- Pasta z bakłażana
- Felafelki
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Zapiekanka z drobiu
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Kokosowy sernik
- Zupa krem z kalafiorów