- Sos wiśniowy do owoców
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)
- Potrawka z patisonami
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Zupa pieczarkowa
- Budyń (bez mleka)
- Truskawki w czekoladzie
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Chleb bezglutenowy
- Omlet po włosku (frittata)
- Zrazy z kury
- Masa czekoladowa
- Cudowna cukinia
- Pizza wegetariańska
- Ciasto z jabłkami
- Kulki mięsne po szwedzku
- Mazurek nugatowy
- Galaretka z surowymi owocami
- Fritata - warzywa w jajku
- Zupa z zielonego groszku
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Pasta (dip) z bobu
- Sok jabłkowy
- Tarta z brokułami lub z porami
- Mus z kaszy manny
- Pesto po polsku
- Deser jogurtowo-owocowy
- Ziemniaki po bułgarsku
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Strucla mini
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Pączki dla małych dzieci (bez mleka, jajek, glutenu)
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Przecier z manną
- Paszteciki z tuńczykiem
- Baba wielkanocna z szafranem
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Mus truskawkowy II
- Zupa owocowa
- Mus brzoskwinia - jabłko - banan dla dzieci
- Sałatka z tofu
- Gaspacho - hiszpańska zupa na zimno
- Cukinia faszerowana serem
- Bitki panierowane z wariacjami
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Ryba w sosie warzywnym
- Zupa jagodowa
- Wigilijna zupa migdałowa
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Czipsy
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Żółta pasta
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Lody (bez mleka)
- Kisiel owocowy