- Szparagi solo
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Kopytka
- Tort (bez glutenu)
- Kurczak z jabłkiem
- Jabłka w cieście
- Mus owocowy
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Duszona ryba z warzywami
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Sorbet owocowy
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Blinki z cukinii
- Babeczki z szynką i serem
- Otulona brzoskwinia
- Grzanki III
- Sernik (bez glutenu)
- Ciasto z jagodami ucierane
- Owoce w czekoladzie
- Ciasto do pizzy: klasyczne
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Klopsiki cielęce
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Surówka z dyni
- Misie patysie - ciasto
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Surówka zimowa
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Przecier owocowy
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Sałatka owocowa
- Jajka faszerowane
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Pierś z kurczaka i kuskus z pomidorami
- Sernik dziecinnie prosty
- Zupa krem z marchwi
- Biszkopty bezglutenowe
- Zdrowy bigos
- Konfitury (i sok) z malin
- Kruche pierniczki
- Kisiel żurawinowy
- Mazurek trójwarstwowy
- Sałatka owocowa
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Naleśniki z mięsem
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Kapuśniak i ogórkowa
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Zupa krem z mrożonych brokułów
- Mleczny przysmak
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Cannelloni ze szpinakiem
- Jabłka w cieście
- Grecki gulasz z drobiu