- Słodkie kaszotto
- Zupa selerowa
- Cukinia z mięsem mielonym
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Słodka bułka marchewkowa
- Zupa krem z dyni
- Pierniczki
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Puree z bakłażana
- Zupa francuska
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Placki z jabłkami
- Sałatka makaronowa
- Sos pomidorowy klasyczny
- Żółta pasta
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Ziemniaki po włosku (zapiekanka)
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Bakłażany duszone
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Białe leczo
- Pascha II
- Leniwe bez białego sera
- Kurczak w migdałach
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Zupa z soczewicy
- Kotlety gryczane
- Zupa z kabaczków
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Jajka mimoza
- Placuszki cukiniowe
- Risotto z łososiem
- Krem truskawkowy
- Małdrzyki - placuszki serowe
- Pączki (bez glutenu)
- Spaghetti z bobem
- Ziemniaki po duńsku
- Rulonik z warzywami
- Ryba z porami i marchewką
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Barszcz czerwony
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Chrupiące babeczki
- Pierogi z młodą kapustą
- Ciasto z jagodami ucierane
- Przecier owocowy
- Mielonka z dodatkami
- Ślimaki daktylowe
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Krupnik
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Jajka z szynką w majonezie
- Masa czekoladowa
- Pierogi z owocami
- Kartoflanka przecierana
- Knedelki z sandacza