- Pierwsze mięsko
- Klopsiki cielęce
- Frittata z warzywami
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Bakłażany duszone
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Surówka z cykorii i natki
- Tort czekoladowy
- Kasza gryczana z serem
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Racuszki serowe
- Bananowa manna
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Sernik na zimno
- Tarta (bez glutenu)
- Napój z owoców jagodowych
- Caprese
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Drób z porzeczkami
- Chrupiący serek z gruszką
- Kulki rybne po norwesku
- Kruche plastry cytrusów
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Legumina cytrynowa
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Faszerowane kurze piersi
- Makaron z pomidorami
- Tort (bez glutenu)
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Omlet po francusku
- Małdrzyki - placuszki serowe
- Deser biało czerwony
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Spaghetti z bobem
- Tarta ze szpinakiem
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Figowe rogaliki
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Jabłkowa zupa dla całej rodziny
- Kurczak w migdałach
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Kotleciki z soji
- Zupa jagodowa
- Kisiel żurawinowy
- Sałatka
- Układanka warzywno-owocowa
- Trufle z herbatników
- Sałatka arabska tabuleh
- Spaghetti z papryką
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Pizza hawajska
- Macaroni & cheese
- Ciasteczka czekoladowe
- Pizza (bez mleka)
- Kotleciki cielęce
- Mazurek trójwarstwowy
- Ogórki faszerowane