- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Letni sorbet
- Sałatka ryżowa
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Cytrynowe ciasteczka
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Bułeczki z kapustą
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Mulatki z bakaliami
- Kanapka z pastą jajeczną
- Zupa z dyni na mleku
- Żółta pasta
- Bananowe frytki
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Bruschetta na kilka sposobów
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Fritata - warzywa w jajku
- Zimny pomidor
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Placki z jabłkami
- Ryż z truskawkami
- Pierogi kaukaskie
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Ciasto do pizzy: kruche
- Krem jabłkowy
- Zupa jabłkowa
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Kartoflana zapiekanka
- Chłodnik
- Budyń z żółtkiem
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Mazurek cytrynowy III
- Galaretka z soku z porzeczek
- Ryż z truskawkami (bezglutenowy)
- Botwina
- Bakłażany zapiekane
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Zrazy z pieca
- Surówka z kminkiem
- Zupa kukurydziana
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Rulonik z warzywami
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Placuszki drożdżowe
- Tarta z grzybami
- Kurczak z ryżem
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Ciasteczka czekoladowe
- Makaron w sosie Mornay
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Krupnik
- Sorbet owocowy
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Mus brzoskwiniowy
- Śliwkowa legumina
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)