- Naleśniki z kremem waniliowym
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Jabłkowy kurczak
- Słodka bułka marchewkowa
- Sos różowy
- Aromatyczny schab
- Sałatka z malin i arbuza
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Lane kluski (bez glutenu)
- Ziemniaki po niemiecku
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Leśny przysmak na kolację
- Sałatka z drobiem i morelami
- Resztki lata
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Uszka wigilijne (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kaszka z buzią
- Placuszki drożdżowe
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Jagodzianki
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Szparagi z jajkami mimoza
- Lody dla młodych
- Surówka z mieszanych warzyw
- Różowa zupa owocowa
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Placki z jabłkami
- Żółta pasta
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Deser gruszkowy
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Bułeczki z ziarenkami (bez mleka, jajek, glutenu)
- Gnocchi dyniowe
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Zupa szczawiowa
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Gjuwecz po słowiańsku
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Żółty chłodnik
- Zupa owocowa
- Placuszki z twarogu
- Pierogi kresowe
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Placki z cukinii
- Białe leczo
- Pianka bananowa
- Kurczak z czereśniami
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Jabłka z aronią
- Krem z kalafiora
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Napój z owoców jagodowych
- Biszkopt z surowymi owocami
- Sok jagodowy