- Dal z soczewicy
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Tarta z pianą owocową
- Trufle czekoladowe
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Kisiel z truskawkami
- Zapiekanki z bagietki
- Kapuśniak
- Rulonik z warzywami
- Placuszki cukiniowe
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Frittata z warzywami
- Korż - placek kresowy
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Placek gruszkowy
- Deser z rabarbarem
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Kruche ciasteczka
- Zupa migdałowa
- Omlet po francusku
- Kotlety mielone (bez jajek)
- Kurczak z marchewką i curry
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Ziemniaki po niemiecku
- Sos polski
- Blinki z cukinii
- Zraziki sezamkowe
- Sos majonezowy
- Letni sorbet
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Jeż
- Bakłażany z makaronem
- Kisiel mleczno-owocowy
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Sorbet owocowy
- Kaszka z buzią
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Flaczki z kurczaka
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Kurczak z jabłkiem
- Spaghetti z pulpetami
- Sałatka z kurczaka i ananasa
- Napój różany
- Sałatka owocowa
- Jajka faszerowane
- Pierogi kresowe
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Papryka nadziewana twarogiem
- Cukinia faszerowana serem
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Delikatny i puszysty sernik
- Brzoskwiniowa pianka
- Puree z bakłażana
- Sałatka z malin i arbuza
- Sałatka grecka III