- ¦wieczki z nale¶ników z ziemniakami i bryndz±
- P±czki (bez glutenu)
- Sezamowa marchew
- Ch³odnik hiszpañski (gazpacho)
- Jab³ko z sa³atk± ry¿ow±
- Kisiel z owoców ¶wie¿ych lub mro¿onych
- Ptysie na s³odko z nadzieniem z pianki owocowej
- Kisiel mleczny z ¿ó³tkiem
- Chleb kukurydziany
- Delikatny sernik
- Krem truskawkowy
- Zapiekanka turecka z miodem
- Zupa pomidorowa
- Sernik dziecinnie prosty
- Podp³omyki kukurydziano-ry¿owe
- Kurczak z ry¿em
- Bitki wo³owe w sosie pomidorowym
- Risotto z ³ososiem
- Kisiel owocowy
- Szarlotka biszkoptowa
- Chleb razowy z kminkiem
- Sok jab³kowy
- Makaron w sosie Mornay
- Gazpacho - ch³odnik z warzyw
- Bezglutenowy migda³owy spód do mazurka
- Sa³atka z grilla
- Kolorowy ry¿
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Mus truskawkowy II
- Pier¶ indycza z farszem rodzynkowym
- Trufle czekoladowe
- Sos jogurtowy
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Kruche ciasto z mas± makow±
- Kruche spiralki
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Babeczki ry¿owe ze ¶liwkami
- Zupa z marchwi
- Ziemniaki po wêgiersku
- Kompot z suszu
- Placek gruszkowy
- Sa³atka z tofu
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Ptysie na s³ono z farszem z kurzej w±tróbki
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Zupa krem z zielonego groszku
- Podstawowe ciasto nale¶nikowe
- K³adzione kluski lub sma¿one kotleciki z kaszy manny
- Ziemniaki po bu³garsku
- Sa³atka z m³odych buraków i malin
- Pierogi z owocami
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- S³odka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Sa³ata ze sma¿onymi w±tróbkami i balsamico
- Tarta z rabarbarem lub jab³kami
- Ch³odnik bu³garski (tarator)
- Ry¿ z jajkami na parze
- Szarlotka