Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Jabłka w cieście
- Omlet po włosku (frittata)
- Wigilijna zupa migdałowa
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Ciasto do pizzy: klasyczne
- Bananowa manna
- Przecier z manną
- Pomidory nadziewane ryżem
- Makaron z pomidorami
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Strudel z jabłkami
- Surówka z żurawiną
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Zimowy salad bar
- Surówka z dyni
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Felafelki
- Cannelloni ze szpinakiem
- Puree ziemniaczane
- Sernik (bez glutenu)
- Sos jogurtowy
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Soja prawie po bretońsku
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Chłodnik polski (uproszczony, błyskawiczny)
- Biszkopciki domowe
- Małdrzyki - placuszki serowe
- Pałki kurczaka na dwa sposoby
- Kostka z kaszki manny
- Zupa krem ze szparagów
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Mrożone owoce
- Szwedzkie ciasteczka świąteczne
- Jogurt własnej roboty
- Omlet z cukinią i papryką
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Nadziewany kabaczek
- Kurczak w potrawce
- Naleśniki z sosem mornay
- Pierś z kurczaka i kuskus z pomidorami
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Zupa z dyni na słono
- Krem z cukinii
- Śliwkowa legumina
- Karp w szarym sosie
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Budyniowa zupa malinowa
- Tęczowy sorbet
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Ryba po azjatycku
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Sos pomidorowy klasyczny
- Racuszki gryczane
- Pasta z kurczaka
- Maślane bułeczki (bez glutenu)