- Żółta pasta
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Niezły pasztet z fasoli
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Ciepła sałata z ziemniaków
- Pyszna pasta z tofu
- Koktajl owocowy na lodach
- Ciasto jogurtowe
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Chrupiące wafle
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Frittata z warzywami
- Dip fasolowy
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Kruche plastry cytrusów
- Mielona wołowina po chińsku
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Surówka z żurawinami i selerem
- Mus brzoskwinia - jabłko - banan dla dzieci
- Macaroni & cheese
- Pulpety rybne
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Rogaliki
- Owoce w czekoladzie
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Cytrynowe ciasteczka
- Koktajl brzoskwiniowy
- Delikatny sernik
- Chrupiące babeczki
- Pierogi z młodą kapustą
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Kisiel owocowy
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Mus truskawkowy II
- Uszka
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Ryba po żydowsku
- Układanka warzywno-owocowa
- Wytrawne kruche ciasto
- Kompot z suszu
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Kartofle duszone
- Spaghetti
- Zrazy z pieca
- Pyzy
- Ślimaki daktylowe
- Kisiel żurawinowy
- Zupa minestrone