- Owoce pasteryzowane
- Puree z bakłażana
- Makaron z sosem bez gotowania
- Surówka z cykorii
- Niezły pasztet z fasoli
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Surówka z dyni
- Wołowina z fasolką szparagową
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Ogórki faszerowane
- Ciasto na ptysie
- Ciasto z dynią
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Sałatka z bakłażanów
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Konfitury (i sok) z malin
- Galaretka z soku z porzeczek
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Zupa szpinakowa
- Barszcz ukraiński
- Letni sorbet
- Ciasto bezowe z kremem
- Soja prawie po bretońsku
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Lody czekoladowe
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Grzanki parmezanowe
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Zupa kukurydziana
- Kisiel owocowy
- Zupa z dyni
- Makrobiotyczne gołąbki
- Ciasto z jagodami kruche
- Kompot z suszu
- Masa czekoladowa
- Cynamonowo-migdałowe ciasteczka (bez mąki)
- Tarta cukiniowa bez ciasta
- Przecier z cukinii
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Chrupiący serek z gruszką
- Bułeczki z kapustą
- Faszerowane kurze piersi
- Pomidorowa z bazylią
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Krem jarzynowy z indykiem
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Jajka panierowane
- Koktajl dla malucha z miodem i jogurtem
- Sos majonezowy
- Niesłodka zupa z dyni
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Ciasto czekoladowe
- Kurczak z marchewką
- Surówka z dyni
- Pierogi z młodą kapustą
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Chleb (bez glutenu)
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)