- Mazurek cytrynowy III
- Kruchy placek ze śliwkami
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Kurczak z ananasem po chińsku z ryżem
- Makrobiotyczne gołąbki
- Misie ciasto dla Kłapouchego
- Pascha II
- Drób z jabłkami
- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Rulonik z serem
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Sałatka z cykorii i owoców
- Puree z marchwi
- Sos koperkowy
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Szaszłyki z kurczaka
- Mrożone owoce na patyku
- Pałki kurczaka na dwa sposoby
- Lody waniliowe
- Mus śliwkowy
- Koktajl z owoców sezonowych
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Ryba z cukinią
- Placek z zielonego groszku
- Sernik (bez glutenu)
- Kotlety z płatków owsianych
- Ziemniaki po włosku (zapiekanka)
- Jabłka w cieście
- Pierwsze mięsko
- Sezamowa marchew
- Indyk z marchewką
- Spaghetti z papryką
- Zupa ''jak miodek''
- Jajka marynowane w occie
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sernik czekoladowy
- Złocisty nektar
- Placuszki z cukinii
- Schab z pomarańczami
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Pierogi z owocami
- Surówka z dyni
- Przecier jabłkowy
- Panierowane paluszki rybne
- Mazurek trójwarstwowy
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Mleczne wafelki
- Galaretka z soku z porzeczek
- Tarta cukiniowa bez ciasta
- Krupniczek mamy
- Chleb pita
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Tarta z grzybami
- Omlet z pomidorami i papryką
- Sałatka grecka III
- Omlet po włosku (frittata)
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Masa pomarańczowa