- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Zapiekane kanapki liliputa
- Kluseczki bananowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Panierowana feta z wiosenn± sals±
- Sos pomidorowy klasyczny
- Owsiane chrupki
- Lody bananowo - czekoladowe
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynk±
- Czekoladowe chrupki
- Sok pomidorowo-jab³kowy
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Sa³atka z bak³a¿anów
- Placek z zielonego groszku
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Kapusta pekiñska z patelni
- Wycinanki z sera
- Zupa jarzynowa
- Mozzarella w karecie
- Sa³atka z arbuza i fety
- Ch³odnik polski (uproszczony, b³yskawiczny)
- Zupa gulaszowa
- Zapiekanki z bagietki
- Koktajl wi¶niowy
- Placuszki z twarogu
- Sa³atka owocowa na s³ono
- Sa³atka ry¿owa na gor±co
- Ziemniaki faszerowane
- Pier¶ z kurczaka i kuskus z pomidorami
- Deserowa zupa owocowa
- Zupa krem z grzankami
- Bu³ka orzechowa
- Owoce pasteryzowane
- Jab³ka w majeranku do bia³ego miêsa
- Sorbet owocowy
- Cytrynowe mas³o
- Ryba w beszamelu z kukurydz±
- Kopytka (bez jajek)
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Ja¶ na s³odko
- Bitki wo³owe w sosie pomidorowym
- Tarta owocowa
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Brzoskwinowe oczko
- Sos ró¿owy
- Placek z cukinii
- Ciastka owsiane
- Cynamonowe gwiazdki z lukrem
- Nies³odka zupa z dyni
- Kartoflana zapiekanka
- Warzywa w sosie ¶mietanowym
- Pieczeñ barania po angielsku
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Sos czekoladowy
- Zupa z zielonej sa³aty
- Ciasto pomarañczowe lub cytrynowe
- Mazurek z fet± i szpinakiem
- Krupnik
- Kulki rybne po norwesku
- Ziemniaki faszerowane
- P±czki (bez glutenu)