- Gjuwecz po s³owiañsku
- Pasta z bak³a¿ana
- Pier¶ indycza z farszem rodzynkowym
- Surówka z selera z owocami
- Chleb alpejski z orzechami
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Ciasteczka kokosowe-ry¿owe (bezglutenowe)
- Szparagi pod beszamelem
- Surówka z kapusty pekiñskiej
- Kompot ze ¶liwek
- Racuszki serowe
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Ma¶lane bu³eczki bez mas³a
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Potrawka z patisonami
- Delikatny i puszysty sernik
- Kurczak egzotyczny
- Ptysie na s³ono z farszem szpinakowym
- Kulki rybne po norwesku
- Brzoskwiniowa pianka
- Powid³a ¶liwkowe
- Zupa kukurydziana
- Parówki w cie¶cie nale¶nikowym
- Zupa z jab³ek na s³ono
- P±czki z bia³ego sera
- Krem z pogniecionych truskawek
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- ¦led¼ w sosie pierniczkowym
- Pierwsze miêsko
- Zapiekane kanapki liliputa
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Sa³atka z ziemniaków z serem blue
- Murzynek Ja¶
- Ziemniaki faszerowane
- Zupa z marchwi
- Cukinie z daleka
- Lane kluski (bez jajek)
- Zupa krem z broku³ów ze ¶mietank±
- Tort serowy wspania³y
- Ratatuja nicejska
- Kompot z suszu
- Rulonik z wêdzonym ³ososiem
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi ¶liwkami i migda³ami
- Zupa francuska
- Galaretki
- Dip fasolowy
- Przysmak serowy
- Kluski k³adzione z jab³kami
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Spaghetti z sosem pesto
- Je¿ z awokado
- Zapiekanka z miêsa i ziemniaków
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Pizze - miniaturki
- Bitki panierowane z wariacjami
- Puree ziemniaczane
- Cukinia z wody
- Tarta z cukini± i pomidorami