- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Zupa krem z dyni
- Owoce pasteryzowane
- Ryba z cukini±
- Sztuka miêsa w sosie pomidorowym
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Surówka z cykorii i natki
- Nale¶niki z ¿ó³tym serem
- Sos majonezowy
- Ptysie na s³ono z farszem z kurzej w±tróbki
- Ch³odnik z pomidorów
- Zupa selerowa
- Kapusta z sosem sojowym
- Mro¿one bezy z malinami
- Leczo ze ¶liwkami
- Kruszonka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Podp³omyki kukurydziano-ry¿owe
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Wyraziste tofu
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Omlet arabski
- Sa³atka owocowa
- Faszerowane kurze piersi
- Pierogi kresowe
- Sa³atka z cykorii i owoców
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Spaghetti z papryk±
- Rozmaito¶ci na parze
- Zupa krem z pora
- Puree z bak³a¿ana
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Pascha II
- Kisiel owocowy
- Bu³eczki serowe
- Sa³atka miêsna z morelami
- Kusz±ce jab³ka
- Sok jagodowy
- Zupa-krem z marchwi
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Tarta cebulowa II
- Kurczak w migda³ach
- Suszone pomidory
- Galaretki
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Murzynek Ja¶
- Flaczki z kurczaka
- Bezy (bez mleka)
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Krupnik z kaszy jêczmiennej
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Nadziewany kabaczek
- Cytrynowe ciasteczka
- Warzywa sma¿one w cie¶cie
- Kluski k³adzione z jab³kami
- Deserowa zupa owocowa
- ¦led¼ w sosie pierniczkowym
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Sos polski
- Krem twaro¿kowy z owocami