- Owoce ze s³oika
- Spatzle
- Zupa wi¶niowa (¶liwkowa)
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Ciasteczka z cukierkow± dekoracj±
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Bezglutenowy migda³owy spód do mazurka
- Chleb zio³owy
- Surówka z jab³ek i dyni
- Kluski pó³francuskie ze ¶liwkami
- Zraziki sezamkowe
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Arabski chleb pita
- Pomidorowa z bazyli±
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Makaron z sosem szpinakowym
- Nale¶niki z farszem twarogowym
- Weso³e omleciki
- Cytrynowe ciasteczka
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Cukinia faszerowana serem
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Schab winny
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Zupa krem z mro¿onych kalafiorów
- Ryba z cukini±
- Surówka z czerwonej kapusty
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Terrine z bia³ego sera
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Galaretki
- Bak³a¿anowe kotlety
- Mro¿one owoce
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Omlet po hiszpañsku (tortilla)
- M³ode warzywa z pieca
- Ciasto z jagodami kruche
- Przysmak jab³kowo - ry¿owy
- Bezy z truskawkami i bit± ¶mietan±
- Kluski serowe
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Potrawka z kurczaka ze ¶liwkami i miodem
- Karp w szarym sosie
- Zupa szpinakowa
- Faszerowana cukinia
- Panierowana feta z wiosenn± sals±
- Placek gruszkowy
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- £oso¶ znad zatoki
- Chleb razowy z kminkiem
- Zupa jab³kowa
- £agodny hummus
- Kor¿ - placek kresowy
- P±czki (bez glutenu)
- Papryka nadziewana twarogiem
- S³one patyczki
- Tarta szpinakowa