Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: deser
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Chleb (przepis podstawowy)
- Kruszonka z jabłkami
- Pascha
- Koktajl brzoskwiniowy
- Kanapka z pastą jajeczną
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Kapusta z sosem sojowym
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Puree z marchwi
- Resztki lata
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Barszcz czerwony
- Ciasto z jagodami ucierane
- Ciasto z owocami
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Zupa jarzynowa
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Mielona wołowina po chińsku
- Mrożony jogurt jagodowy
- Koktajl malinowy
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Knedle ze śliwkami
- Krem z kalafiora
- Pierwsze mięsko
- Kisiel owocowy
- Budyń karmelowy
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Surówka z marchwi
- Krem z pogniecionych truskawek
- Makaron w sosie Mornay
- Piernik
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Zraziki sezamkowe
- Biszkopt
- Placuszki-kaczuszki
- Przecier owocowy
- Sernik na zimno
- Gołąbki po grecku
- Chleb ziołowy
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Placuszki z twarogu
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Ryba z cukinią
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Pieczeń cielęca
- Pomidory nadziewane ryżem
- Spaghetti
- Kruche ciasteczka
- Pomidorowy koktajl
- Surówka z żurawinami i selerem
- Gazpacho - chłodnik z warzyw