- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Amerykańska szarlotka
- Ciasto marchwiowe
- Pomidorki sauté
- Zrazy z pieca
- Zrazy z kury
- Sałatka warzywna w marynacie
- Chłodnik owocowy
- Przecier owocowy
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Sernik dziecinnie prosty
- Krupnik
- Smażona mozzarella
- Barszcz czerwony
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Ciasto z jabłkami
- Pierogi ruskie
- Zapiekanka rybna
- Ryba po żydowsku
- Sos majonezowy
- Ciastka orzechowe
- Sernik (bez glutenu)
- Chrupiące kaczuszki
- Owocowe zabawki
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Zupa z dyni na słono
- Koktajl brzoskwiniowy
- Zupa krem z cukinii
- Budyń (bez mleka)
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Jajka marynowane w occie
- Owoce w czekoladzie
- Rogaliki drożdżowe
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Duszona ryba z warzywami
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Tarta prawie Tatin
- Wiśniowo-waniliowa zupa krem
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Leniwe bez białego sera
- Biszkopt z surowymi owocami
- Piernik
- Szarlotka miękka
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Mrożony jogurt jagodowy
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Ciasto z jagodami kruche
- Oliwki po swojemu
- Drób z jabłkami
- Lody bananowe (bez mleka)
- Zupa z soczewicy
- Ciasteczka czekoladowe
- Sałatka z arbuza i fety
- Niesłodka zupa z dyni
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Karp w szarym sosie
- Pasta - jajo i basta
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*