Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bulion
-
rodzaj potrawy: zupa
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Zupa kukurydziana
- Tarta - kruche ciasto
- Pesto po polsku
- Kulki mięsne po szwedzku
- Krem jarzynowy z indykiem
- Placki z cukinii
- Sos majonezowy
- Pierogi kresowe
- Jajka z szynką w majonezie
- Arabski chleb pita
- Karp w szarym sosie
- Sałatka z rukoli
- Nadziewany kabaczek
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Chleb Grahama
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Piernik
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Lody twarożkowe
- Kanapka z pastą jajeczną
- Masa pomarańczowa
- Mleczne wafelki
- Francuskie kiełbaski serowe
- Rolada serowa
- Lody czekoladowe
- Galaretka z surowymi owocami
- Barszcz postny
- Spaghetti z sosem pesto
- Owoce pasteryzowane
- Babeczki z musem owocowym
- Krupniczek mamy
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Brzoskwinie na ostro
- Mak z łamańcami
- Szaszłyki z łososia
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Słone patyczki
- Pieczone jabłka
- Placuszki rybne orientalne
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Chłodnik polski (uproszczony, błyskawiczny)
- Sałatka z malin i arbuza
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Rogaliki kokosowe
- Spatzle
- Pasta z łososia
- Kurczak z warzywami
- Trufle czekoladowe
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Ciasto na pierogi (bez jajek)
- Batoniki orkiszowe
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Kompot ze śliwek
- Indyk przekładany
- Łosoś pieczony w soli
- Lody bananowo - czekoladowe