Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 9. miesiąca
-
składnik: cielęcina
-
rodzaj potrawy: zupa
- Mus truskawkowy II
- Koktajl wiśniowy
- Mazurek daktylowy
- Tarta brokułowa
- Placki ziemniaczane
- Ziemniaki faszerowane
- Jeż
- Zupa z kabaczków
- Babeczki z szynką i serem
- Makaron z pomidorami
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Sos prowansalski aioli
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Sos pomidorowo-warzywny
- Galaretka z surowymi owocami
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Schab z pomarańczami
- Duszona ryba z warzywami
- Babka drożdżowa III
- Schab pieczony po galicyjsku
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Kisiel malinowy
- Placuszki cukiniowe
- Placki ziemniaczane (bez jajek)
- Kompot z suszu
- Sałatka owocowa na słono
- Schab ze śliwkami
- Kurczak z kaszą
- Tarta z brokułami lub z porami
- Truskawki w czekoladzie
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Trufle czekoladowe
- Pesto po polsku
- Zupa pieczarkowa
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Pieczone kartofle
- Tarta wiśniowa
- Surówka z marchwi i jabłka
- Botwina
- Babeczki z musem owocowym
- Domowy budyń
- Szparagi pod beszamelem
- Zupa z jabłek na słono
- Bananowe frytki
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Biurowa kartoflanka
- Chłodnik z pomidorów
- Bruschetta na kilka sposobów
- Barszcz postny
- Potrawka z patisonami
- Pieczeń barania po angielsku
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Kisiel owocowy
- Kurczak z ryżem
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Faszerowane papryki
- Kruche plastry cytrusów
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Zapiekanki z bagietki