- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Owocowy indyk
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Kartoflana zapiekanka
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Wytrawne kruche ciasto
- Kruche ciasteczka
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Ciasto z jagodami ucierane
- Owocowa legumina
- Rogaliki z powidłami
- Kotleciki z tuńczyka
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Ryżowa szarlotka
- Zupa nic
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Cannelloni ze szpinakiem
- Fasola z miodem i cytryną
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Pulpety z koperkiem
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Przecier owocowy
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Pieczone jabłka
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Rolady z kurzych piersi
- Kluski serowe
- Makaron z sosem dyniowym
- Sałatka owocowa
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Zrazy z kury
- Surówka z marchwi i jabłka
- Ciasto bananowe
- Zupa jagodowa
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Babka drożdżowa III
- Kostka z kaszki manny
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Kotlety gryczane
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Amerykańska szarlotka
- Ziemniaki po włosku (zapiekanka)
- Jabłka z aronią
- Surówka z cykorii i natki
- Pasta z bakłażana
- Niesłodka zupa z dyni
- Szaszłyki z łososia
- Pizza wegetariańska
- Tarta szpinakowa
- Sos pomidorowy klasyczny
- Rulonik z warzywami
- Domowe pesto uproszczone
- Ciasto z owocami
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Zupa kukurydziana
- Batoniki orkiszowe
- Sos majonezowy
- Mus owocowy