Potrawy , które możesz zasmakować
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: przystawka
- Zupa z soczewicy do termosu
- Cukinia z mięsem mielonym
- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Racuchy drożdżowe
- Banany z szynką
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Sałatka z ziemniaków z serem blue
- Surówka z żurawinami i selerem
- Zapiekanka z mięsa i ziemniaków
- Szparagi solo
- Mleczne wafelki
- Placki (bez mleka, jajek)
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Gołąbki po grecku
- Lody jagodowe z miętą
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Rogaliki kokosowe
- Jaś na słodko
- Bułgarski chłodnik
- Naleśniki z mięsem
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Zupa nic (bez glutenu)
- Zupa z soczewicy
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Przecier owocowy
- Ciepła sałata z ziemniaków
- Rulonik z warzywami
- Pizza (bez glutenu)
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Biszkopt z owocami
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Kopytka
- Spatzle
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Cukinia faszerowana serem
- Ostre ziemniaczki
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Misie patysie - ciasto
- Omlet po francusku
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Pianka bananowa
- Masa czekoladowa
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Schab z pomarańczami
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Różowa zupa owocowa
- Szejk niekoniecznie arabski
- Sałatka mięsna z morelami
- Masa czekoladowa - ganache
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Placuszki serowe
- Zupa-krem z kukurydzy
- Kruche ciasto
- Ciasto z dynią
- Biszkopty bezglutenowe