- Budyń karmelowy
- Ryba po żydowsku
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Marchewka z brukselką
- Gruszki w kremie waniliowym
- Zupa z soczewicy
- Kompot ze śliwek
- Pierogi z soczewicą
- Omlet grzybek z kozim serem
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Schab winny
- Koktajl owocowy na lodach
- Kruche wiatraczki
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Kruche ciasto z truskawkami
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Kurczak pani prezes
- Pomidory nadziewane ryżem
- Knedle ze śliwkami
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Papryka nadziewana twarogiem
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Kaszka z buzią
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Pyzy
- Chleb (bez glutenu)
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Koktajl owocowy na lodach
- Pasta z łososia
- Sola meuniere
- Francuski sos czosnkowy
- Sałatka z kurczakiem wędzonym
- Owoce w czekoladzie
- Babka drożdżowa III
- Surówka z mieszanych warzyw
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Karp w szarym sosie
- Chleb kukurydziany
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Tarta cukiniowa bez ciasta
- Mazurek daktylowy
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Ziemniaki faszerowane
- Korż - placek kresowy
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Babka ziemniaczana z sosem beszamelowym
- Galaretka owocowa z pianką (bez mleka)
- Zapiekanka z pomidorami
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Kruche spiralki
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Zupa jabłkowa
- Ziemniaki po bułgarsku
- Soja prawie po bretońsku
- Zupa pieczarkowa