- Rulonik z warzywami
- Francuski sos czosnkowy
- Cukinia z mięsem mielonym
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Tzatziki
- Racuszki z dyni
- Kolorowa jajecznica
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Pierwsze mięsko
- Zupa z jabłek na słono
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Cukinia faszerowana serem
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Deser jogurtowo-owocowy
- Pieczeń cielęca
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Truskawki w czekoladzie
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Sernik (bez glutenu)
- Pierogi ruskie
- Biały chłodnik
- Kulki serowo-orzechowe
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Chrupiące wafle
- Strucla mini
- Sos koperkowy
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Placuszki serowe
- Ciasto na ptysie
- Sezamki
- Fritata - warzywa w jajku
- Kurczak w potrawce
- Panga w pergaminie
- Tort (bez glutenu)
- Tarta wiśniowa
- Ciasto marchwiowe z figami
- Babeczki z szynką i serem
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Masło czosnkowe
- Bezglutenowe ciasteczka
- Grzanki z pieczoną fetą
- Galaretka owocowa z pianką (bez mleka)
- Budyń (bez mleka)
- Chrupiące babeczki
- Sorbet owocowy
- Bułki maślane
- Lody bananowo - czekoladowe
- Tartaletki z porami
- Eskalopek z pomidorem
- Pizza z owocami
- Stworki z ciasta serowego
- Ciasto czekoladowe
- Bułgarski chłodnik
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Koktajl owocowy na lodach
- Legumina śliwkowa
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Halibut pod parmezanem