- Krupnik
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Racuszki serowe
- Biszkopt
- Warzywa w sosie ¶mietanowym
- Zupa-krem z kukurydzy
- Koktajl owocowy na lodach
- Pierogi bia³oruskie (bezglutenowe)
- Kotlety z p³atków owsianych
- Tarta z broku³ami lub z porami
- Rolady z kurzych piersi
- Spaghetti z papryk±
- Biszkopt z owocami
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi ¶liwkami i migda³ami
- Szasz³yki z ³ososia
- Sos majonezowy
- Krem z pogniecionych truskawek
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Polêdwiczki wieprzowe z jab³kami i majerankiem
- Zupa-krem z marchwi
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Bezglutenowy migda³owy spód do mazurka
- Kotlety wielosk³adnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sa³atka z cykorii i owoców
- Zupa krem z cukinii
- Sa³atka miêsna z morelami
- Zapiekanka z drobiu
- Dal z soczewicy
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynk±
- Bananowa manna
- Pieczeñ cielêca
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Sa³atka z arbuza i fety
- Sos pomidorowo-warzywny
- S³odkie kaszotto
- Arabski chleb pita
- Szpinak z baranin±
- Knedelki z sandacza
- Ch³odnik polski (uproszczony, b³yskawiczny)
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- £oso¶ znad zatoki
- Ciasto bezowe z kremem
- Zapiekane kanapki liliputa
- Krem twaro¿kowy z owocami
- Zupa francuska
- Zupa krem z mro¿onych kalafiorów
- Koktajl pomarañczowo- marchwiowy
- Tarta - kruche ciasto
- Ch³odnik bu³garski (tarator)
- £agodny hummus
- Surówka z marchwi
- Pasta z bak³a¿ana
- Ryba po grecku II
- Pasta z ³ososia
- Bajgle z past± curry i bazyliow±
- Potrawka z patisonami
- Szarlotka miêkka
- Bak³a¿any duszone
- Kisiel z owoców ¶wie¿ych lub mro¿onych
- Rogaliki kokosowe