- Przecier z manną
- Jagodzianki
- Pomidorowa trochę inna
- Zupa krem z grzankami
- Ziemniaki po duńsku
- Kruche ciasto z truskawkami
- Lekka rybna
- Placuszki cukiniowe
- Bułka orzechowa
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Pomidory nadziewane ryżem
- Kokosowy sernik
- Zupa z soczewicy do termosu
- Przecier jabłkowy
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Sałata z truskawkami
- Naleśniki chińskie
- Ciasto czekoladowe z orzechami
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Mrożone owoce na patyku
- Tarta z jabłkami
- Papryka nadziewana twarogiem
- Koktajl malinowy
- Galaretki
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Ratatuja nicejska
- Maślane bułeczki bez masła
- Pierogi ruskie
- Cygański kociołek
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Omlet po włosku (frittata)
- Pierogi kaukaskie
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Aromatyczny schab
- Mus brzoskwiniowy
- Pączki (bez glutenu)
- Napój z owoców jagodowych
- Sałatka z cykorii i owoców
- Cukinia z pomidorami
- Ryżowa szarlotka
- Zapiekane kanapki liliputa
- Tarta owocowa
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Ciastka kokosowe
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Placki z jabłkami
- Kotlety gryczane
- Frittata z warzywami
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Pasta z łososia
- Lane kluski
- Galaretka z pigwy
- Pieczone pierożki z serem
- Szaszłyki z kurczaka
- Filet z indyka w soku owocowym
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)