- Ró¿owa zupa owocowa
- Sorbet owocowy
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Bu³ki ma¶lane
- Sa³atka ze szpinaku z kawa³kami drobiu
- Gjuwecz po s³owiañsku
- Ciasteczka owsiane z wi¶niami
- Biszkopt z surowymi owocami
- Deser brzoskwiniowy
- Indyk przek³adany
- Sezamki
- Krem jab³kowo-waniliowy
- Polski sos wielkanocny
- Ciastka kokosowe
- Warzywa w sosie ¶mietanowym
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Masa czekoladowa - ganache
- Chleb zio³owy
- Bu³eczki serowe
- Zupa cytrynowa
- Pieczone jab³ka
- Sa³atka z cykorii i owoców
- Pasta z kurczaka
- Koktajl brzoskwiniowy
- Keks biszkoptowy
- Zupa ¶liwkowa
- Rosó³ z kurczaka i wo³owiny
- Aromatyczny schab
- Mus z kaszy manny
- ¦liwki z fig± i melis±
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Sa³atka z kurczaka i ananasa
- Faszerowane papryki
- Pierogi z m³od± kapust±
- Tarta szpinakowa
- Uk³adanka warzywno-owocowa
- Chrupi±ce ciasto z rabarbarem
- Misie ciasto dla K³apouchego
- Fritata - warzywa w jajku
- Koszyczek z pomidora
- Ptysie na s³ono z farszem beszamelowym
- Dro¿d¿owy placek ze ¶liwkami
- Zupa z zielonej sa³aty
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Ch³odnik hiszpañski (gazpacho)
- S³odka bu³ka marchewkowa
- Sos pomidorowy klasyczny
- Kurze zawini±tka
- Sa³atka dziadka Julka
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Pasta (dip) z bobu
- Kisiel z malinami
- Kurczak z ry¿em
- Szasz³yki z bak³a¿anem i papryk±
- Zapiekanki z bagietki
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Ró¿owy koktail truskawkowy
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Lody sorbetowe dla uczulonych na mleko
- Kompot z suszu