- Ma¶lane bu³eczki bez mas³a
- Kabaczek faszerowany ry¿em
- Sos wi¶niowy do owoców
- Warzywa sma¿one w cie¶cie
- Mas³o czosnkowe
- Sa³atka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Lane kluski (bez glutenu)
- Placki ziemniaczane (bez jajek)
- Ryba w beszamelu z kukurydz±
- Placek gruszkowy
- Bezglutenowe ciasteczka
- Mielona wo³owina po chiñsku
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Tarta cukiniowa bez ciasta
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Kusz±ce jab³ka
- Tarta z pian± owocow±
- Bak³a¿any faszerowane miêsem
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Tarta z rabarbarem lub jab³kami
- Ciep³a sa³ata z ziemniaków
- Kurczak egzotyczny
- Wi¶niowa legumina
- Puszysty mus wieloowocowy
- Pizza wegetariañska
- Rurki z kremem pistacjowym
- Mozzarella w karecie
- ¦liwkowy omlet
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Rogaliki dro¿d¿owe
- Baba wielkanocna z szafranem
- Ró¿owy koktail truskawkowy
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Schab duszony w mleku ry¿owym
- Domowy budyñ
- Kompot z suszu
- Mus ¶liwkowy
- Pierogi z owocami
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Kapusta z sosem sojowym
- Ryba w sezamie
- Muffiny jagodowe
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ciasto z jagodami ucierane
- Sztuka miêsa w sosie pomidorowym
- P±czki z bia³ego sera
- Owoce z kruszonk±
- Wytrawne kruche ciasto
- Tarta z grzybami
- Ryba po grecku II
- Sa³atka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Krem jab³kowy
- Omlet po hiszpañsku (tortilla)
- Z³ocisty nektar
- Pieczeñ barania po angielsku
- Cukinia faszerowana serem
- Zupa pieczarkowa
- Deserowa zupa owocowa
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Zupa krem z kalafiorów