Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Masa czekoladowa - ganache
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Ziemniaki faszerowane
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Dal z soczewicy
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Ciasto na ptysie
- Przecier z cukinii
- Jabłkowa zupa dla całej rodziny
- Mus śliwkowy
- Mazurek nugatowy
- Pierogi z młodą kapustą
- Babeczki z serem
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Ciasto drożdżowe Basi, mojej teściowej
- Makrobiotyczne gołąbki
- Krem z cukinii
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Daktylowe kulki
- Cukiniowe ciasto
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Bruschetta na kilka sposobów
- Pizze - miniaturki
- Sos winegret
- Uszka wigilijne (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kruszonka z jabłkami
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Fasola z miodem i cytryną
- Placuszki z tuńczyka
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Kurczak z marchewką
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Sałatka owocowa
- Gaspacho - hiszpańska zupa na zimno
- Chłodnik pomidorowy
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Sorbet malinowy
- Brzoskwiniowa pianka
- Kotlety gryczane
- Mus truskawkowy II
- Racuchy drożdżowe
- Krem bananowy
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Przecier jabłkowy
- Wyraziste tofu
- Sorbet porzeczkowy
- Kartoflanka przecieranka
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Pizza (bez glutenu)
- Mrożone bezy z malinami
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Migdały w karmelu