Potrawy , które możesz zasmakować
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Sałatka warzywna w marynacie
- Mazurek z powidłami i pomadą
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Kruche ciasto
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Tarta z grzybami
- Jabłka w cieście
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Zupa śliwkowa
- Bitki panierowane z wariacjami
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Ciasto-legumina z owocami
- Pulpety z ryżem
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Letni sorbet
- Napoleonki
- Spatzle
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Makaron z serem i warzywami
- Kurczak z ryżem
- Kisiel owocowy
- Placek z cukinii
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Sos polski
- Daktylowe roladki
- Pasta z awokado
- Kisiel z truskawkami
- Ciasto z dynią
- Pierś z kurczaka i kuskus z pomidorami
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Kluski serowe
- Kuszące jabłka
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Placuszki drożdżowe
- Strucla mini
- Kurze zawiniątka
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Sałatka łakomczucha
- Konfitury (i sok) z malin
- Pesto po polsku
- Brzoskwinie na ostro
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Lody czekoladowe
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Zupa jagodowa
- Cytrynowe masło
- Sorbet owocowy
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Lody twarożkowe
- Surówka z marchwi i jabłka
- Miodek cebulowy
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)