- Szarlotka
- Sola meuniere
- Pierniczki całuski
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Biszkopt (bez glutenu)
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Ryba w sezamie
- Małdrzyki - placuszki serowe
- Ryżowa szarlotka
- Pączki dla małych dzieci (bez mleka, jajek, glutenu)
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Zupa z dyni
- Topione pomidory
- Bezy z bitą śmietaną i owocami
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Cynamonowo-migdałowe ciasteczka (bez mąki)
- Sałatka z kwiatami
- Potrawka z kurczaka
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Naleśniki z mięsem
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Tarta brokułowa
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Tęczowy sorbet
- Lody (bez mleka)
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Bakłażany duszone
- Zupa z marchwi
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Gnocchi dyniowe
- Bakłażany z makaronem
- Brzoskwiniowa pianka
- Panierowane serki pleśniowe
- Zupa z zielonego groszku
- Surówka z żurawinami i selerem
- Placuszki drożdżowe
- Łagodne chili
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Naleśniki chińskie
- Polski sos wielkanocny
- Sałatka z cukini
- Ryba w sosie koperkowym
- Kurczak z kaszą
- Brzoskwinie na ostro
- Rozmaitości na parze
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Biszkopt z surowymi owocami
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Kolorowe gnocchi
- Zapiekanka turecka z miodem
- Sos pomidorowo-warzywny