- Jogurt własnej roboty
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Placuszki z cukinii
- Daktylowe kulki
- Sos czekoladowy
- Babeczki z szynką i serem
- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami
- Koktajl z melona
- Zupa z pulpetami
- Zupa krem z marchwi
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Sałatka arabska tabuleh
- Kruche ciasto z masą makową
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Masa czekoladowa
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Grzanki z mozzarellą
- Ciasto marchwiowe z figami
- Zupa ogórkowa
- Przecier z manną
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Puree z bakłażana
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Sałatka z malin i arbuza
- Dynia z piekarnika
- Daktylowe roladki
- Surówka z żurawinami i selerem
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Ciasto do pizzy: kruche
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Babka drożdżowa III
- Owocowy indyk
- Puszysty mus wieloowocowy
- Makaron z pomidorami
- Zupa z dyni
- Ciasto z jagodami ucierane
- Drób z jabłkami
- Zupa krem z pora
- Przecier z cukinii
- Croque monsieur i croque madame
- Tarta z pianą owocową
- Felafelki
- Mleczny przysmak
- Ryż z truskawkami
- Włoska zupa jarzynowa
- Trufle z herbatników
- Zupa jabłkowa z curry
- Surówka z marchewki
- Koktajl mleczno-owocowy
- Bezglutenowe ciasteczka
- Sorbet porzeczkowy
- Potrawka z patisonami
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Omlet po polsku
- Kruche wiatraczki