- Kabaczek faszerowany ry¿em
- Kruche ciasto
- Pasztet drobiowo-cielêcy
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Dip fasolowy
- Surówka z cykorii
- Tarta z rabarbarem lub jab³kami
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Topione pomidory
- Makaron z pomidorami
- Soja prawie po bretoñsku
- Racuszki gryczane
- Pierniczki
- Le¶ny przysmak na kolacjê
- Sorbet owocowy
- Placuszki dro¿d¿owe
- Faszerowane kurze piersi
- Karmelowe wafelki
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Ciasto czekoladowe z orzechami
- Domowy budyñ
- Pasta (dip) z bobu
- Kacze piersi z wi¶niami
- Kruche ciasto z truskawkami
- £oso¶ pieczony w soli
- Ptysie na s³ono z farszem broku³owym
- Zupa-krem z zielonego groszku
- ¦limaczki cynamonowe - ciastka
- Dal z soczewicy
- Kurze skrzyde³ka z miodem i czosnkiem
- Dynia z piekarnika
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Go³±bki po grecku
- Masa czekoladowa - ganache
- Sa³atka z kurczaka i ananasa
- Mazurek daktylowy
- Ma¶lane bu³eczki bez mas³a
- Koktajl jab³kowy
- Zupa kukurydziana
- Pasta z ³ososia
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Racuchy dro¿d¿owe
- Kurczak pani prezes
- Babka dro¿d¿owa Cioci Anuli
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Bia³y ch³odnik
- Koktajl owocowy na lodach
- Przecier owocowy
- Placek z owocami (bez mleka)
- Miêso duszone po turecku
- Gruszki w kremie waniliowym
- Brzoskwiniowa pianka
- Ciasteczka owsiane z wi¶niami
- Bak³a¿anowe kotlety
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Bu³ki ma¶lane
- Babeczki z serem
- Faszerowana cukinia
- Kaszka z buzi±
- Cytrynowe ciasteczka