- Pierogi kresowe
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Surówka z jabłek i dyni
- Bakłażanowe kotlety
- Pascha II
- Kurczak z kaszą
- Szybka ryba po grecku
- Chłodnik owocowy
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Pulpety z ryżem
- Truskawki w czekoladzie
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Pomidory nadziewane ryżem
- Jajka z szynką w majonezie
- Chrupiące kaczuszki
- Bułeczki z ziarenkami (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zielona zupa
- Sałatka łakomczucha
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Zupa jabłkowa z curry
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Ciasto z jagodami ucierane
- Wyraziste tofu
- Pączki z białego sera
- Kruche plastry cytrusów
- Naleśniki z serem
- Daktylowe kulki
- Jabłka w cieście
- Zupa jagodowa
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Ziemniaki pieczone
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Sernik (bez glutenu)
- Cukinia z mięsem mielonym
- Zupa z soczewicy do termosu
- Koktajl mleczno-owocowy
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Knedle ze śliwkami
- Surówka z czerwonej kapusty
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Puchate pyzy
- Krem jabłkowy
- Zimowy salad bar
- Murzynek Jaś
- Bakłażany zapiekane
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Warzywa z kuskusem (makaronem)
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Omlet grzybek z owocami
- Różowa kaszka
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe