- Od¶wiêtna sa³atka z kapusty pekiñskiej
- Pasta z ³ososia
- Kruche ciasto z truskawkami
- Krupnik z kaszy jêczmiennej
- Omlet po w³osku (frittata)
- Zupa jagodowa
- Sa³atka z rukoli
- £oso¶ pieczony w soli
- Faszerowana cukinia
- Kapusta pekiñska z patelni
- Sa³atka ze szpinaku z kawa³kami drobiu
- Mus brzoskwiniowy
- Makrobiotyczne go³±bki
- Zupa jab³kowa
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Tarta jab³kowa II
- Kostka z kaszki manny
- B³yskawiczny ch³odnik
- Strucla mini
- Zraziki sezamkowe
- Panierowane paluszki rybne
- Kluski pó³francuskie ze ¶liwkami
- Baranina duszona po turecku
- Puree z bak³a¿ana
- Makaron z sosem szpinakowym
- Ryba w sosie koperkowym
- Jagodzianki
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Sa³atka z malin i arbuza
- Kluski z kaszy manny
- Ziemniaki po duñsku
- Napój z owoców jagodowych
- Zupa krem z dyni
- Krem jab³kowo-waniliowy
- Napoleonki
- Ciasto z dyni±
- Zupa krem z zielonego groszku
- Ch³odnik hiszpañski (gazpacho)
- Lane kluski (bez jajek)
- Spatzle
- Sos wi¶niowy do owoców
- Podp³omyki kukurydziano-ry¿owe
- Lody czekoladowe
- Omlet grzybek z owocami
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Pierniczki
- Placki z ziemniaków i jab³ek
- Tarta ze szpinakiem
- Pizza hawajska
- Szasz³yki z polêdwiczek wieprzowych
- Szparagi z jajkami mimoza
- Ciasteczka pó³francuskie (bez jajek)
- Sa³atka z ziemniaków z serem blue
- Kruche pierniczki
- Sa³atka z drobiem i morelami
- Sa³atka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Zupa nic (bez glutenu)
- Makaron z b³êkitnym serem ple¶niowym
- Flaczki z kurczaka