Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: brzoskwinie
-
rodzaj potrawy: deser
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Omlet arabski
- Sos jogurtowy
- Zapiekanka warzywna z cukinią
- Pizza hawajska
- Potrawka z kurczaka z warzywami w sosie pomarańczowym z curry
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Zupa z dyni na słono
- Spaghetti
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Legumina cytrynowa
- Kanapka z pastą jajeczną
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Guacamole
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Kotleciki cielęce
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Cukinia faszerowana serem
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Pierogi kresowe
- Pulpeciki pod beszamelem
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Placuszki z cukinii
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Krem bananowy
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Tarta jabłkowa II
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Omlet po francusku
- Ryba z cukinią
- Sałatka
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Pizze - miniaturki
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)
- Omlet po włosku (frittata)
- Błyskawiczny chłodnik
- Zupa jagodowa
- Napój z owoców jagodowych
- Ciasto na pierogi (bez jajek)
- Kolorowe kulki
- Knedle ze śliwkami
- Sos pomidorowy klasyczny
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Faszerowana cukinia
- Indyk przekładany
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Pascha II
- Jabłka w cieście
- Babka drożdżowa Cioci Anuli
- Sernik czekoladowy
- Rolada serowa
- Lody dla młodych
- Krem jabłkowy
- Sorbet owocowy