- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Caprese
- Sos majonezowy
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Pierogi bia³oruskie (bezglutenowe)
- Tarta ze szpinakiem
- Macaroni & cheese
- Jajka mimoza
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Surówka z cykorii i natki
- Baba wielkanocna z szafranem
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Grzybek ¶mietanowy
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Pascha
- Ciasto do pizzy: klasyczne
- Sa³atka z ziemniaków z serem blue
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Sezamki
- Surówka z kminkiem
- Kartoflana zapiekanka
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Sa³atka z drobiem i morelami
- Sa³atka makaronowa
- Kostka z kaszki manny
- Zupa z pulpetami
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Sos polski
- Frittata z warzywami
- Jogurt w³asnej roboty
- Omlet z pomidorami i papryk±
- Panierowane paluszki rybne
- Wigilijna zupa migda³owa
- £agodny hummus
- Lane kluski (bez glutenu)
- Flaczki z kurczaka
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Sa³atka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Kurczak z kasz±
- Makaron ze szparagami i ³ososiem
- Szybka ryba po grecku
- Nadziewany kabaczek
- Tarta z ¿urawinami
- Grzanki parmezanowe
- ¯ó³ta pasta
- Francuski sos czosnkowy
- Ma³drzyki - placuszki serowe
- Zupa krem z mro¿onych kalafiorów
- Kurczak egzotyczny
- Mielona wo³owina po chiñsku
- Szasz³yki z ³ososia
- Kurczak w migda³ach
- Kisiel z truskawkami
- Ch³odnik bu³garski (tarator)
- Pomidory nadziewane twaro¿kiem (bez glutenu)
- Od¶wiêtna sa³atka z kapusty pekiñskiej
- Ziemniaki duszone z papryk± i pomidorami