- Sernik tradycyjny
- Bajgle z past± curry i bazyliow±
- Rulonik z serem
- Grzanki III
- Faszerowane kurze piersi
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Zupa owocowa
- Jajka faszerowane
- Deser jogurtowo-owocowy
- Wigilijny kompot
- Legumina cytrynowa
- Krem z cukinii
- Mro¿ony jogurt jagodowy
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Surówka z ¿urawinami i kapust± pekiñsk±
- B³yskawiczny indyk w ogórkach
- Bananowe frytki
- Kruche ciasteczka przek³adane kremem
- Sa³atka z arbuza i fety
- Bezy (bez mleka)
- Knedle ze ¶liwkami
- Chrupki Krzysia
- Lekka rybna
- Zupa ry¿owa z pietruszk±
- Kruche ciasto z bita ¶mietan±
- Pulpety z koperkiem
- Ptysie na s³odko z nadzieniem z bitej ¶mietany
- Drób lub wo³owina z zielonym groszkiem w str±czkach
- Przecier owocowy
- Masa czekoladowa
- Owoce w czekoladzie
- Miêso duszone po turecku
- Kawior z bak³a¿ana
- Bia³e leczo
- Mazurek nugatowy
- Zupa szpinakowa
- Fasolka szparagowa odsma¿ana z boczkiem
- Potrawka z kurczaka z warzywami w sosie pomarañczowym z curry
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Pierniczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ch³odnik
- Papryka nadziewana twarogiem
- Lane kluski (bez jajek)
- Kapusta pekiñska z patelni
- Ptysie na s³odko z nadzieniem jab³kowym
- Kolorowe gnocchi
- Nale¶niki z owocami (ciep³e lub zimne)
- Pomidory nadziewane ry¿em
- Murzynek Ja¶
- Spaghetti
- Ciasteczka migda³owe
- Pieczeñ schabowa lakierowana
- Ciasto marchwiowe
- Sola meuniere
- Pa³ki kurczaka na dwa sposoby
- Pierniczki
- Sa³atka arabska tabuleh
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Grzanki z mozzarell±
- Budyñ karmelowy