Potrawy , które możesz zasmakować
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Ciastka kokosowe
- Fritata - warzywa w jajku
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Kapuśniak
- Ciastka orzechowe
- Sałatka z winogronami
- Lody bananowo - czekoladowe
- Szpinak z baraniną
- Koktajl z owoców sezonowych
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Placek z zielonego groszku
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Sałatka dziadka Julka
- Kapusta z sosem sojowym
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Sałatka makaronowa
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Ryż z jajkami na parze
- Racuszki z dyni
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Koktajl wiśniowy
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Kisiel z truskawkami
- Rolady z kurzych piersi
- Wigilijny kompot
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Tort serowy wspaniały
- Spaghetti z sosem pesto
- Kolorowa jajecznica
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Puree z dyni
- Kaczka z jabłkami
- Lane kluski
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Lody owocowe
- Tęczowy sorbet
- Cytrynowe ciasteczka
- Resztki lata
- Bakłażany z makaronem
- Kurczak pani prezes
- Sałatka łakomczucha
- Brzoskwiniowa pianka
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Daktylowe roladki
- Croque monsieur i croque madame
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Kapuśniak i ogórkowa
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Sos prowansalski aioli
- Owoce pasteryzowane
- Naleśniki z jagodami
- Szara pasta
- Duszona ryba z warzywami
- Pyzy