Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Chleb pita
- Omlet grzybek z owocami
- Zupa migdałowa
- Zupa pomidorowa
- Sos winegret
- Ciasto czekoladowe
- Proste ciasto na kruchy spód
- Makaron z pomidorami
- Jeż
- Ryba po żydowsku
- Zupa ''jak miodek''
- Szarlotka
- Legumina śliwkowa
- Tarta (bez glutenu)
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Zupa jarzynowa
- Budyń z żółtkiem
- Owocowa bomba
- Brzoskwiniowa pianka
- Puszysty mus wieloowocowy
- Kacze piersi z wiśniami
- Brzoskwinie na ostro
- Słodkie kaszotto
- Tarta ze szpinakiem
- Babka drożdżowa Cioci Anuli
- Kotleciki z soji
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Deser owocowy
- Babeczki z serem
- Kluski z kaszy manny
- Duszona ryba z warzywami
- Szpinak zapiekany z serem
- Makaron z sosem dyniowym
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Misie patysie - ciasto
- Ziemniaki po niemiecku
- Kluski kładzione z jabłkami
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Terrine z białego sera
- Koktajl mleczno-owocowy
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Śliwkowa legumina
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Masa czekoladowa - ganache
- Fasola z miodem i cytryną
- Pasta z bakłażanów
- Budyń (bez mleka)
- Szara pasta
- Napój z owoców jagodowych
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Sos polski
- Kartoflanka przecierana
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Lody dla młodych
- Bakłażany zapiekane