- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Kluski kładzione z jabłkami
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Klopsiki cielęce
- Ryba cytrynowa
- Sernik tradycyjny
- Napój z owoców jagodowych
- Rolada serowa
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Caprese
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Ciasto z dynią
- Sałatka z truskawek i mięty
- Zapiekanka z pomidorami
- Barszcz postny
- Kartoflanka przecierana
- Jajka faszerowane
- Kruche ciasto z masą makową
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Ciasto do pizzy: kruche
- Delikatny sernik
- Spaghetti z cukinią
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Wiśniowa legumina
- Mak z łamańcami
- Mus śliwkowy
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Szparagi pod beszamelem
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Puree ziemniaczane
- Ciasto z owocami
- Rulonik z serem
- Wigilijna zupa migdałowa
- Grzanki z pieczoną fetą
- Zupa jabłkowa
- Zupa-krem z marchwi
- Lody twarożkowe
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Mrożone owoce na patyku
- Flaczki z kurczaka
- Ciasteczka czekoladowe
- Mleczny przysmak
- Ryba w sezamie
- Faszerowana cukinia
- Tort (bez glutenu)
- Surówka z selera z owocami
- Stworki z ciasta serowego
- Mus owocowy
- Krem z kalafiora
- Placuszki serowe
- Koktajl owocowy na lodach
- Piernik
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Sałatka grecka III
- Biszkopciki domowe
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Zupa krem z dyni
- Sos polski
- Spatzle
- Kurczak egzotyczny