- Sałatka z kwiatami
- Pomidorowa z bazylią
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami
- Omlet grzybek z kozim serem
- Makaron z brokułami
- Daktylowe roladki
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Sałatka owocowa na słono
- Placki z jabłkami
- Pyszna pasta z tofu
- Murzynek Jaś
- Krem truskawkowy
- Włoski chleb ziołowy
- Przysmak serowy
- Surówka z mieszanych warzyw
- Dynia z piekarnika
- Schab z pomarańczami
- Koktajl wiśniowy
- Krem jarzynowy z indykiem
- Ryba po żydowsku
- Tarta cebulowa II
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Bananowe frytki
- Makrela w ziołowej potrawce
- Lody waniliowe
- Francuski sos czosnkowy
- Koktajl owocowy na lodach
- Ciasto bezowe z kremem
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Croque monsieur i croque madame
- Wyraziste tofu
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Jajka faszerowane
- Mus brzoskwiniowy
- Ciasto na pierogi (bez jajek)
- Grzanki parmezanowe
- Masa czekoladowa - ganache
- Babeczki z szynką i serem
- Krem z pogniecionych truskawek
- Kurczak pani prezes
- Babeczki z musem owocowym
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Blinki z cukinii
- Gołąbki z winogronowych liści
- Kartoflanka przecieranka
- Grzanki III
- Zupa z dyni na mleku
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Galaretka z pigwy
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Napój marchwiowo-malinowy
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Ryż z truskawkami (bezglutenowy)
- Kisiel z truskawkami
- Szpinak z baraniną